Telefon:
073 - 715 40 51
076 - 945 46 35

Besök adress:
Timgatan 1, 
41 531 Göteborg

Om Oss

Szmuts Perfekt Städ Väst AB

är ett familjeföretag där vi i vårt dagliga arbete använder oss av vår över 20 års erfarenhet av städning.

  • Vi erbjuder städning över hela Västra Götaland regionen samt Skåne region 
  • Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med
  • Vår personal skriver på ett sekretessavtal

OM FÖRETAGET

Vår erfarenhet hjälper oss att bättre förstå såväl vår personal som våra kunder. Vi lägger fokus på kundens önskemål samt behov i hemmet. Vi bygger sedan upp en tillit mellan kunden och personalen som kommer att ta hand om dina städbehov. Då vi själva utbildar vår personal och även följer med dem i början när dom kommer till en ny kund för att säkerställa att alla krav följs upp som kunden har begärt. För oss är det också viktigt att en god kommunikation och förståelse finns mellan kund och vår städpersonal när det gäller städning.

Vi är ett städföretag som spelar med öppna kort och har därför inga dolda avgifter. Skulle du som kund av någon anledning inte behöva våra tjänster längre kan du när som helst avsluta dessa.  Vad är haken? Vi tror inte att du vill göra det när du kommer se resultatet. Vi vill gärna ha en öppen och rak kommunikation med våra kunder.

Vi har en kvalitetsgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med. Reklamation måste göras senast två dagar (48 timmar) efter servicetillfället.

Om något skulle hända så har vi våran försäkring som säkerhet till kunden som täcker eventuella skador i hemmet som vår personal orsakat. Trygghet och säkerhet är viktig för oss. Vår arbetsplats är ditt hem – och det förpliktigar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Vår personal skriver på ett sekretessavtal.